Palvelut & Hinnasto

Kalastusmatkat joissa kalastuspaikat, palvelu, oppaat ja toteutus ovat parasta mitä Suomessa on tarjolla. Sinä olet pääasia ja huolehdimme, että saat parasta mahdollista asiakaspalvelua. Meillä sinä olet päivän huomion kohde! Päätoimialueemme on Raaseporin alue. Lisäksi tarjoamme kalastuselämyksiä Helsingin alueelta aina Kotkaan asti. Tarjoamme tarvittaessa kaikki palvelut, kuten catering, kuljetukset, majoituksen ym. samalla tilauksella.

Asiakaskokemuksia

Tunnemme kalastuksen salat ja tiedämme kalojen koko vuoden liikkeet sekä mitä aloittelevat ja kokeneet kalastajat odottavat kalastuspäivältään. Oppaamme ovat kokeneita ja koulutettuja kalastusoppaan ammattitutkinnon suorittaneita ammattilaisia.

Voimme ottaa sopivan kokoisia kaloja myös kotiinviemisiksi kohtuudella tai jopa valmistaa ne saaressa tauolla. Isot emokalat päästämme aina takaisin ja noudatamme vastuullista kalastustapaa. Me pidämme asiakkaistamme hyvää huolta kalastuspäivän aikana. Kaikki asiakkaamme ovat vakuutettuja, kuljetuskalustomme on katsastettu ja oppaillamme on ensiapukurssit, hygieniapassit sekä vuokravenekuljettajan tutkinto suoritettuna. Meidän mukana viihtyvät kaikki, vauvasta vaariin!

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla voimme järjestää palveluita myös suurille ryhmille aina 50 henkilöön asti!

Tarjoamme sesongin mukaan seuraavia kalastus- ja meripäiviä.

Hinnasto

Räätälöimme kalastusretket aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Kysy tarjous päivälle.

Hinnat alkaen 200€/hlö (sis. alv. 10%).

Kaikkien retkien hintaan sisältyy:

  • Kalastusopaspalvelut
  • Kaikki tarvittavat kalastusvälineet
  • Kelluntapuku / kalastusasu
  • Kelluntaväline (paukkuliivi, pelastusliivi lapsille)
  • Polaroid lasit sekä kalastuksenhoitomaksu yhdeltä päivältä
  • Kahvi / Tee + pieni välipala sekä virvoitusjuomia

Kysy meiltä lisää!

Maksutavat

Meillä voit maksaa monipuolisesti käteisen lisäksi kaikilla yleisimmillä debit- ja credit-korteilla. Meillä käy kalastusta lukuunottamatta ePassi, Smartum ja Edenred sportti, kulttuuri- ja  virikesetelit.

cropped-logo-colorSmartum_etu_kay_meilla-300x95logo-edenred-300x141

14581298_1039940039450001_1325151798730879902_n